Naar school in Groot-Kortrijk, Harelbeke, Kuurne en Zwevegem

WIE MELDT AAN?

Alle kinderen die starten in een secundaire school in 1A of 1B, ook broers en zussen en kinderen van personeel.

1A
1A is voor leerlingen die een getuigschrift basisonderwijs ontvangen.

1B
1B is voor leerlingen die geen getuigschrift basisonderwijs ontvangen (onder bepaalde voorwaarden kunnen leerlingen die een getuigschrift basisonderwijs ontvangen naar 1B).

Weet je nog niet of je kind een getuigschrift basisonderwijs zal ontvangen, contacteer dan de basisschool of het CLB.

meer info aanmelden en inschrijven SJ 2024-2025

INSCHRIJVEN HOGERE JAREN

Wil je inschrijven voor het tweede jaar van de eerste graad, het deeltijds beroepsonderwijs en de leertijd, dan moet je niet aanmelden en kan je rechtstreeks inschrijven op de school. Meer info? Ga naar de website van de school of naar 'Inschrijven hogere jaren'.

INSCHRIJVEN BUITENGEWOON ONDERWIJS

Om je kind in te schrijven in het buitengewoon onderwijs heb je een verslag van het CLB nodig. Op het verslag staat het type buitengewoon onderwijs vermeld. Je vindt alle info over de scholen, aanmelden en inschrijven voor het buitengewoon onderwijs op de schoolwebsites of bij 'Inschrijven buitengewoon onderwijs'.